Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: althair alexandre Songtekst: orelhão

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: althair alexandre - orelhão ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van orelhão? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van althair alexandre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van althair alexandre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals orelhão .

Origineel

Nessa Noite Escura E Sem Lua. To Ligando Da Rua De Um Orelhão. A Saudade Rasgando O Peito. Lagrimas Nos Olhos E Um Copo Na Mão. Eu Ate Deixei A Porta Aberta. Pra Você Ouvir A Canção. Que Depois De Tanto Tempo Sem Você. Descobri Guardada Num Velho Cd. Um Pouco Da Nossa Paixão. Já E Tarde As Pessoas Passam Por Aqui. Desconfiadas Com Razão. Não É Normal Um Carro Aberto A Essa Hora. E O Homem Que Chora Por Uma Paixão. Ta Acabando O Tempo A Linha Vai Cair. Diga Que Me Ama Eu Quero Ouvir. O Teu Silêncio Vai Me Enlouquecer. Na Solidão Da Rua Sem Você

 

Vertaling

Op deze donkere, maanloze nacht Ik bel vanaf de straattelefoon. Verlangen scheurt aan mijn borstkas. Tranen in mijn ogen en een glas in mijn hand. Ik heb zelfs de deur open gelaten Voor jou om het lied te horen. Dat na zo lang zonder jou. Ik ontdekte gered in een oude CD. Een beetje van onze passie. Já E tarde As Pessoas Passam Por Aqui. Met redelijke verdenking. Het is niet normaal om een auto open te hebben op dit uur. En de man die huilt om een passie. De tijd raakt op, de lijn loopt naar beneden. Zeg dat je van me houdt, ik wil het horen. Je zwijgen zal me gek maken. In de eenzame straat zonder jou