Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alux nahual Songtekst: libre sentimiento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alux nahual - libre sentimiento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van libre sentimiento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alux nahual! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alux nahual en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals libre sentimiento .

Origineel

Las canciones en la radio, pintan el amor o un ave prisionera, porque alguien necesita su canto si asi fuera te diria te amo porque te nesecito pero yo te necesito porque te amo El viento me dijo el secreto que no te deje escapar sinembargo que no entierre tu vuelo Porque eso mata el sentimiento si siendo libre, decides venir yo estare abrazando tu nombre Porque estoy enamorado de ti De tu forma de ser de tu libre sentimiento La cancion esta en mis mano y no la quiero sonar es lo unico que tengo para decirte que te quiero Libre! con toda tu inmaginacion con tu orgullo y tus sueos Porque estoy enamorado de ti De tu forma de ser de tu libre sentimiento

 

Vertaling

De liedjes op de radio, ze schilderen liefde of een gevangene vogel, omdat iemand hun lied nodig heeft Als dat zo is, zou ik zeggen dat ik van je hou omdat ik je nodig heb maar ik heb je nodig omdat ik van je hou De wind vertelde me het geheim om je niet te laten ontsnappen Begraaf uw vlucht echter niet, want dat doodt het gevoel Als je vrij bent, besluit je te komen. Ik zal je naam omhelzen Omdat ik op jou verliefd ben Van je manier van zijn van je vrije gevoel Het nummer ligt in mijn handen en ik wil het niet spelen het is het enige dat ik je moet vertellen dat ik van je hou Vrij! met al je fantasie met je trots en je dromen Omdat ik op jou verliefd ben Van je manier van zijn van je vrije gevoel