Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alvin Songtekst: open up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alvin - open up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van open up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alvin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alvin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals open up .

Origineel

[Verse 1] Tell me something Tell me something new something I've never heard or seen before Tell me the surgeon could heal the hole you left in my heart Bae please don't lie when I wake up (every morning) I wake up with the only memory of you, you left behind A picture of you that I have a thousand times. Where did our love go One day you're here Next day you're there Girl I dunno what to believe Anymore oooo-----girl [Chorus] Open up Let me see Beneath that make up On your face Open up (girl) You keep saying that you love me Babe it's more than words Open up---- Let me see beneath that Make up on your fa--ce O Open up------up-- Oh—oh--- girl--------- [Verse 2] Tell me something Tell me a beautiful woman can be faithful Tell you ain't making a fool of me Babe please don't lie Do you want me? Am I the only one that you'll serve your everyday. Am I the one who make you shudder in your spine When we kiss and caress Babe tell me this is more than words I want you to show That you feel what I feel for you too Baby.........girl [Chorus] Open up Let me see Beneath that make up On your face Open up (girl) You keep saying that you love me Babe it's more than words Open up---- Let me see beneath that Make up on your fa--ce O Open up------up-- Oh—oh--- girl--------- [Verse 3] Girl I'm willing to Love you and your flaws too Yeah yeah yeah yeah Nobody perfect that I know too So please let me I willing to take my chance Baby let me love you. [Refrain] Girl let me see How faithful that you are Girl let me see How faithful that you are Girl let me see How faithful that you are Girl let me see How faithful that you are .........Girl............ [Chorus] Open up Let me see Beneath that make up On your face Open up (girl) You keep saying that you love me Babe it's more than words Open up---- Let me see beneath that Make up on your fa--ce O Open up------up-- Oh—oh--- girl---------

 

Vertaling

[Verse 1] Vertel me iets Vertel me iets nieuws iets wat ik nog nooit gehoord of gezien heb Zeg me dat de chirurg het gat kan helen dat je in mijn hart hebt achtergelaten Lieg alsjeblieft niet wanneer ik wakker word (elke ochtend) word ik wakker met de enige herinnering van jou, die je achterliet Een foto van jou die ik duizend keer. Waar is onze liefde gebleven De ene dag ben je hier De volgende dag ben je daar Girl I dunno what to believe Anymore oooo-----girl [refrein] Open je mond Laat me zien Onder die make-up Op je gezicht doe open (girl) Je blijft zeggen dat je van me houdt Babe het is meer dan woorden Doe open---- Laat me daaronder zien Make up on your fa--ce O, doe open------up-- Ohâoh-- meisje--------- [Verse 2] Tell me something Zeg me dat een mooie woman can be faithful Tell you ain't making voor gek zet Lieverd, lieg alsjeblieft niet Wil je mij? Ben ik de enige die die je elke dag zal dienen. Ben ik degene die je rilt in je ruggengraat Wanneer we kussen en strelen Babe vertel me dat dit meer is dan woorden Ik wil dat je laat zien Dat jij ook voelt wat ik voor jou voel Baby.........girl [Chorus] Doe open Laat me zien Onder die make-up Op je gezicht Open up (girl) Je blijft zeggen dat je van me houdt Babe het is meer dan woorden Doe open---- Laat me daaronder zien Make up on your fa--ce O, doe open------up-- Ohâoh-- meisje--------- [Verse 3] Girl I'm willing to Love you and your flaws too Yeah yeah yeah yeah Nobody perfect that I know too So please let me I willing to take my chance Baby let me love you. [Refrein] Meisje laat me zien Hoe trouw dat je bent Meisje laat me zien hoe trouw je bent Meisje laat me zien Hoe trouw dat je bent Meisje laat me zien Hoe trouw dat je bent .........Girl............ [Chorus] Open up Let me see Beneath that make up Op je gezicht Open up (girl) Je blijft zeggen dat je van me houdt Babe het is meer dan woorden Doe open---- Laat me daaronder zien Make up on your fa--ce O, doe open------up-- Ohâoh-- meisje---------