Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: alvin the chipmunks Songtekst: the twelve days of christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: alvin the chipmunks - the twelve days of christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the twelve days of christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van alvin the chipmunks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van alvin the chipmunks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the twelve days of christmas .

Origineel

On the first day of Christmas,. my true love sent to me. A partridge in a pear tree.. On the second day of Christmas,. my true love sent to me. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the third day of Christmas,. my true love sent to me. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the fourth day of Christmas,. my true love sent to me. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the fifth day of Christmas,. my true love sent to me. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the sixth day of Christmas,. my true love sent to me. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the seventh day of Christmas,. my true love sent to me. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the eighth day of Christmas,. my true love sent to me. Eight maids a-milking,. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the ninth day of Christmas,. my true love sent to me. Nine ladies dancing,. Eight maids a-milking,. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the tenth day of Christmas,. my true love sent to me. Ten lords a-leaping,. Nine ladies dancing,. Eight maids a-milking,. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the eleventh day of Christmas,. my true love sent to me. Eleven pipers piping,. Ten lords a-leaping,. Nine ladies dancing,. Eight maids a-milking,. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree.. On the twelfth day of Christmas,. my true love sent to me. Twelve drummers drumming,. Eleven pipers piping,. Ten lords a-leaping,. Nine ladies dancing,. Eight maids a-milking,. Seven swans a-swimming,. Six geese a-laying,. Five golden rings,. Four calling birds,. Three French hens,. Two turtle doves,. And a partridge in a pear tree!

 

Vertaling

Op de eerste dag van Kerstmis,. stuurde mijn ware liefde me. Een patrijs in een perenboom... Op de tweede kerstdag stuurde m'n ware liefde me. Twee tortelduifjes... En een patrijs in een perenboom... Op de derde kerstdag stuurde m'n ware liefde me. Drie Franse hennen. Twee tortelduifjes... En een patrijs in een perenboom... Op de vierde dag van Kerstmis stuurde m'n ware liefde me. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduifjes. En een patrijs in een perenboom... Op de vijfde kerstdag stuurde m'n ware liefde me. Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduifjes... En een patrijs in een perenboom... Op de zesde kerstdag stuurde mijn ware liefde me. Zes leggende ganzen. Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de zevende dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde me. Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen. Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de achtste dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde mij. Acht meiden aan het melken. Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen... Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de negende dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde me. Negen dansende dames. Acht meiden die melken. Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen... Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de tiende dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde mij. Tien springende heren. Negen dansende dames. Acht meiden die melken... Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen... Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de elfde dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde me. Elf doedelzakspelers. Tien lords a-leaping. Negen dansende dames. Acht meiden die melken... Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen. Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom... Op de twaalfde dag van Kerstmis stuurde mijn ware liefde me. Twaalf trommelaars trommelen. Elf doedelzakspelers. Tien lords a-leaping. Negen dansende dames. Acht meiden die melken... Zeven zwanen zwemmend. Zes ganzen die leggen. Vijf gouden ringen. Vier roepende vogels. Drie Franse hennen. Twee tortelduiven. En een patrijs in een perenboom!