Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: am aesthetic Songtekst: doubled over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: am aesthetic - doubled over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van doubled over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van am aesthetic! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van am aesthetic en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals doubled over .

Origineel

Ie in pieces alone To speak a horrible truth I've been so wrapped in myself I've been a burden for you I make no promise to keep A different lie on my lips I could be shaken free The way you move In the dark, all I know Leaves a vague undertone While I live and I die By the web I unwind Ready still, I am fine I am cursed, I'm divided Doubled over, doubled down You know you wear me out I made a move to the left A distance out of your reach You kept the smile on your face You want me swallowing teeth I am no poet or saint Or Ray of light from above You are the lack of a conscience And I'm caught

 

Vertaling

Dat wil zeggen alleen in stukken Om een ??vreselijke waarheid te spreken Ik ben zo in mezelf gewikkeld Ik ben een last voor je geweest Ik beloof het niet Een andere leugen op mijn lippen Ik zou vrij kunnen worden geschud De manier waarop je beweegt In het donker alles wat ik weet Laat een vage ondertoon achter Terwijl ik leef en sterf Via het web kom ik tot rust Nog steeds klaar, ik ben in orde Ik ben vervloekt, ik ben verdeeld Verdubbeld, verdubbeld Je weet dat je me uitput Ik heb een beweging naar links gemaakt Een afstand buiten je bereik Je hield de glimlach op je gezicht Je wilt dat ik tanden slik Ik ben geen dichter of heilige Of licht van boven Je bent het gebrek aan een geweten En ik ben gepakt