Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: am Songtekst: new road

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: am - new road ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new road? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van am! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van am en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new road .

Origineel

I walk Back through what I have known Seams sewn but they still show Now we're slowly finding our way And this New road that we've made Let it help us to mean what we say Stand by you I will Stand by you I will Let the old house burn To stem and stern We love Sometimes we learn But we're just living now Yeah we're just living now I know We all must move from our side You're all that I wanted to find Stand by you I will Stand by you I will

 

Vertaling

Ik loop Terug door wat ik heb gekend Naden genaaid, maar ze zijn nog steeds zichtbaar Nu vinden we langzaam onze weg En dit Nieuwe weg die we hebben gemaakt Laat het ons helpen te verstaan ??wat we zeggen Ik zal je bijstaan Ik zal je bijstaan Laat het oude huis branden Stengel en achtersteven Wij houden van Soms leren we Maar we leven nu gewoon Ja, we leven nu gewoon ik weet We moeten allemaal van onze kant bewegen Jij bent alles wat ik wilde vinden Ik zal je bijstaan Ik zal je bijstaan