Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amanda ghost Songtekst: empty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amanda ghost - empty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van empty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amanda ghost! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amanda ghost en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals empty .

Origineel

This shallow need to feel wanted. Worshipped and adored and ever be ignored. I give you love but you don't see it. You never understand my world is in your hands. I have this thought in my head and it's about being noticed. I have this thought in my head and it's about being noticed (we hid away) somebody stop me feeling empty (we hide away) somebody stop me feeling empty. You start this dance but I'm leading. You act out the abused bewildered and confused. Oh, tonight I'm yours but I don't feel it. You say it's all a game but one can only play.

 

Vertaling

Deze oppervlakkige behoefte om gewild te zijn. Aanbeden en aanbeden worden en ooit genegeerd worden. Ik geef je liefde maar je ziet het niet. Je begrijpt nooit dat mijn wereld in jouw handen ligt. Ik heb deze gedachte in mijn hoofd en het gaat over opgemerkt worden. Ik heb deze gedachte in mijn hoofd en het is over het feit dat opgemerkt (we weggestopt) iemand stop me het gevoel leeg (we weggestopt) iemand stop me het gevoel leeg. Jij begint deze dans maar ik leid. Je acteert de misbruikte verbijsterd en verward. Oh, vanavond ben ik van jou maar ik voel het niet. Je zegt dat het allemaal een spel is maar men kan alleen maar spelen.