Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amanda gonsales Songtekst: basta de clamares inocência (com denis sartorato)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amanda gonsales - basta de clamares inocência (com denis sartorato) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van basta de clamares inocência (com denis sartorato)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amanda gonsales! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amanda gonsales en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals basta de clamares inocência (com denis sartorato) .

Origineel

Basta de clamares inocência. Eu sei todo o mal que a mim você fez. Você desconhece consciência. Só deseja o mal a quel o bem te fez. Basta, não ajoelhes, vá embora. Se estás arrependida, vê se chora. Quando você partiu, me disse: "Chora! ", não chorei. Caprichosamente fui esquecendo que te amei. Hoje me encontras tão alegre e diferente. Jesus não castiga o filho que está inocente

 

Vertaling

Geen beweringen van onschuld meer. Ik weet wat voor kwaad je me hebt aangedaan. Je hebt geen geweten. Je wenst alleen het kwade dat het goede je heeft aangedaan. Genoeg. Niet knielen. Ga weg. Als je spijt hebt, kijk dan of je huilt. Toen je wegging, zei je tegen me: "Huil! ", ik huilde niet. grillig ging ik vergeten dat ik van je hield. Vandaag vind je me zo gelukkig en anders. Jezus straft niet de zoon die onschuldig is