Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amanda lear Songtekst: follow me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amanda lear - follow me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amanda lear! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amanda lear en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow me .

Origineel

I'm getting out I'm moving on And from now on Address unknown I should I be difficult to find So follow me Just follow me. I'll sell you dreams and new desires I'm trading hope I'm opened I am the night I am your fate So follow me Just follow me. Faust was right Have no regret Gimme your soul I'll give you life And all the things you want to get So follow me Just follow me. I'll give you wings I'll sell you fame Merry-go-round Maybe to hell I am the key to your problem So follow me Just follow me. Unbelievable maybe You'll have a new identity For a second of vanity I want to change your destiny Unbelievable maybe Follow me Follow me I'll give you anything you want Your wish is my command If you agree to follow me.

 

Vertaling

Ik ga weg. Ik ga verder. En vanaf nu Adres onbekend Ik zou moeilijk te vinden moeten zijn Dus volg me Volg me gewoon. Ik verkoop je dromen en nieuwe verlangens Ik handel in hoop Ik ben geopend Ik ben de nacht Ik ben je lot Dus volg me Volg me gewoon. Faust had gelijk Heb geen spijt Geef me je ziel Ik zal je leven geven En alle dingen die je wilt krijgen Dus volg me Volg me gewoon. Ik zal je vleugels geven Ik verkoop je roem Merry-go-round Misschien naar de hel Ik ben de sleutel tot je probleem Dus volg me Volg me gewoon. Ongelooflijk misschien Je zult een nieuwe identiteit hebben Voor een seconde van ijdelheid Ik wil je lot veranderen Ongelofelijk misschien Volg mij Volg mij Ik zal je alles geven wat je wilt Jouw wens is mijn bevel Als je akkoord gaat om me te volgen.