Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amanda perez Songtekst: please

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amanda perez - please ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amanda perez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amanda perez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please .

Origineel

Hmmmmmmmmmm....... Yeah Yeah (Yeah Yeah) VERSE 1: Lately I know me and you been going through some hard times But I would climb the highestet mountain swim the deepest sea Just to keep you mine (Keep you mine) And you dont really know what I feel when I feel your touch It makes me want to get on both my knees and tell you take all my love Baby take all my love Baby but please.... CHORUS: Baby please dont leave I know I said alot of things but I'm so I'm so sorry I'm so sorry I'm begging you begging you not to go I couldnt stand to wake up each morning And not see your face anymore Baby please.... VERSE 2: I'm feeling real deep inside it makes me wanna cry I ask myself why did I (Why did I).... Do those things that I didn't mean its not to late baby we still can see If it was meant to be Me and you and you and me Baby please.... CHORUS: Baby please dont leave I know I said alot of things but I'm so I'm so sorry I'm so sorry I'm begging you begging you not to go I couldnt stand to wake up each morning And not see your face anymore Baby please.... VERSE 3: Everybody makes me mistakes but baby please dont act this way I cant live my life without you I wouldnt know what to do Now its like a roller coaster up and down When you go through this I wanna be around I wanna feel you next to me Ooh baby please don't leave.... CHORUS: Baby please dont leave I know I said alot of things but I'm so I'm so sorry I'm so sorry I'm begging you begging you not to go I couldnt stand to wake up each morning And not see your face anymore Baby please....

 

Vertaling

Hmmmmmmmm....... Yeah Yeah (Yeah Yeah Yeah) VERSE 1: Lately I know me and you been going through some hard times But I would climb the highest mountain swim the deepest sea Just to keep you mine (Hou je van mij) And you dont really know what I feel when I feel your touch Het maakt dat ik op mijn knieën wil gaan en je zeggen neem al mijn liefde Baby take all my love Baby but please.... CHORUS: Baby please don't leave I know I said all of things but I'm so Het spijt me zo. Het spijt me zo. Ik smeek je, smeek je om niet te gaan. Ik kan er niet tegen om elke ochtend wakker te worden en je gezicht niet meer te zien. Baby please.... VERSE 2: I'm feeling real deep inside it makes me wanna cry I ask myself why did I (Why did I).... deed die dingen die ik niet meende het is nog niet te laat baby we kunnen nog steeds zien If it was meant to be Ik en jij en jij en ik Baby please.... CHORUS: Baby please don't leave Ik weet dat ik veel dingen heb gezegd, maar het spijt me zo. I'm so sorry Ik smeek je, smeek je om niet te gaan. Ik kan er niet tegen om elke ochtend wakker te worden en je gezicht niet meer te zien. Baby please.... VERSE 3: Everybody makes me mistakes but baby please don't act this way I cant live my life without you I would not know what to do Now its like a roller coaster up and down When you go through this I wanna be around Ik wil je naast me voelen Ooh baby please don't leave.... CHORUS: Baby please don't leave Ik weet dat ik veel dingen heb gezegd, maar het spijt me zo. Het spijt me zo dat ik je smeek om niet te gaan. Ik kan er niet tegen om elke ochtend wakker te worden en je gezicht niet meer te zien. Baby please....