Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amaran Songtekst: karma in flesh

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amaran - karma in flesh ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van karma in flesh? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amaran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amaran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals karma in flesh .

Origineel

Here we are again, though we lost our mother's love Hear me, touch me, feel me, hold me, I am so alone Never will I know when it's over, maybe it's over now Is it too late to turn around We run away, true perfection in the eyes of the world We run away, one step closer every day It still keeps happening The karma in flesh We're so much closer now, we keep telling ourselves It makes us whole or hollow

 

Vertaling

Hier zijn we weer, hoewel we de liefde van onze moeder verloren Hoor me, raak me aan, voel me, hou me vast, ik ben zo alleen Nooit zal ik weten wanneer het voorbij is, misschien is het nu voorbij Is het te laat om om te keren We rennen weg, ware perfectie in de ogen van de wereld We rennen weg, elke dag een stap dichterbij Het blijft gebeuren Het karma in vlees en bloed We zijn nu zoveel dichterbij, we houden onszelf voor Het maakt ons heel of hol