Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amaranthe Songtekst: hunger (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amaranthe - hunger (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hunger (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amaranthe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amaranthe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hunger (remix) .

Origineel

Hear me scream It's unreal, what's inside of me Broken bones and the code that hunts me Welcome home, I'm alone, is it gone What I'm feeling is surreal World in flames It's a chase, I'm a cornered man It's a pulse in my veins, no delays It's a rain, it's a chamber of dust As I'm viewing the plains I have no faith in our reality No mirror can correct my destiny One thing to rule what I've become Take it or leave it 'cause this is my love song A drop of blood A flood of anger for old times Of the sorrow I lust Hunger - Save me One world depending on me I have the force in me The truth will be revealed Higher - Faster I am the fuel to set you free I am your destiny Inhumane I'm ashamed in the pouring rain Disinform, set the norm You're to blame Spin the wheel, break the seal to conceal That I'm finding it so real I'm ashamed, not the way that I want to be Have to bare my own soul, unveil me To discern it's my turn, have to learn I have to face it That the world will burn This message written for us on the wall No need to correct the way I walk One world, one lust and our dream Ruined in pieces, a human machine A drop of blood A flood of anger for old times Of the Sorrow I lust Hunger - Save me One world depending on me I have the force in me The truth will be revealed Higher - Faster I am the fuel to set you free I am your destiny One raging anger Grows inside From the sorrow I lust Hunger - Save me One world depending on me I have the force in me The truth will be revealed Higher - Faster I am the fuel to set you free I am your destiny

 

Vertaling

Hoor mij schreeuwen Het is onwerkelijk, wat er in me zit Gebroken botten en de code die op me jaagt Welkom thuis, ik ben alleen, is het weg Wat ik voel is onwerkelijk Wereld in vlammen Het is een achtervolging, ik ben een in het nauw gedreven man Het is een hartslag in mijn aderen, geen vertragingen Het is een regen, het is een kamer van stof Als ik naar de vlaktes kijk Ik heb geen vertrouwen in onze realiteit Geen spiegel kan mijn lot corrigeren Eén ding moet bepalen wat ik ben geworden Take it or leave it 'cause this is my love song Een druppel bloed Een stortvloed van woede voor oude tijden Van het verdriet dat ik begeer Honger - Red mij Een wereld die van mij afhankelijk is Ik heb de kracht in mij De waarheid zal onthuld worden Hoger - Sneller Ik ben de brandstof om je te bevrijden Ik ben je lot Onmenselijk Ik schaam me in de stromende regen Desinformeer, stel de norm Jij bent de schuldige Draai het wiel, verbreek het zegel om te verbergen Dat ik het zo echt vind Ik schaam me, niet de manier waarop ik wil zijn Ik moet mijn eigen ziel blootleggen, mij onthullen Om te zien dat het mijn beurt is, moet ik leren Ik moet het onder ogen zien Dat de wereld zal branden. Deze boodschap voor ons geschreven op de muur. Het is niet nodig om mijn manier van lopen te corrigeren Eén wereld, één lust en onze droom Verwoest in stukken, een menselijke machine Een druppel bloed Een vloed van woede voor oude tijden Van het verdriet dat ik begeer Honger - red mij Een wereld afhankelijk van mij Ik heb de kracht in mij De waarheid zal onthuld worden Hoger - Sneller Ik ben de brandstof om je te bevrijden Ik ben je bestemming Een razende woede Groeit van binnen Van het verdriet dat ik begeer Honger - red mij Een wereld hangt van mij af Ik heb de kracht in mij De waarheid zal onthuld worden Hoger - Sneller Ik ben de brandstof om je te bevrijden Ik ben je bestemming