Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amber mark Songtekst: regret

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amber mark - regret ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van regret? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amber mark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amber mark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals regret .

Origineel

At times I wish that I could take back The time I made you feel real bad Now you Why you, darling? I should have said I love the memories I could have given all of the world to see But you Now you, darling 'Cause there are so many stories You were going to tell me And now all of these moments I will never get to see How, you were my everything Now, won't get a chance to say it No

 

Vertaling

Soms wou ik dat ik terug kon nemen De tijd dat ik je echt slecht liet voelen Nu jij Waarom jij, schat? Ik had moeten zeggen dat ik van de herinneringen hou. Ik had de hele wereld kunnen geven om ze te zien Maar jij... Nu jij, schat Want er zijn zoveel verhalen die je me wilde vertellen En nu al deze momenten Ik zal nooit te zien krijgen Hoe, jij mijn alles was Nu krijg ik de kans niet om het te zeggen No