Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ambrose Songtekst: i only have eyes for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ambrose - i only have eyes for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i only have eyes for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ambrose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ambrose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i only have eyes for you .

Origineel

My love must be a kind of blind love I can't see anyone but you Sha bop sha bop Are the stars out tonight I don't know if it's cloudy or bright I only have eyes for you dear The moon may be high But I can't see a thing in the sky I only have eyes for you I don't know if we're in a garden Or on a crowded avenue You are here and so am I Maybe millions of people go by But they all disappear from view And I only have eyes for you

 

Vertaling

Mijn liefde moet een soort blinde liefde zijn Ik kan niemand anders zien dan jou Sha bop sha bop Zijn de sterren vanavond buiten Ik weet niet of het bewolkt is of helder Ik heb alleen maar ogen voor jou, schat The moon may be high But I can't see a thing in the sky Ik heb alleen maar ogen voor jou Ik weet niet of we in een tuin zijn of op een drukke laan Jij bent hier en ik ook Misschien gaan er miljoenen mensen voorbij Maar ze verdwijnen allemaal uit het zicht En ik heb alleen oog voor jou