Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amel larrieux Songtekst: if i loved you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amel larrieux - if i loved you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i loved you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amel larrieux! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amel larrieux en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i loved you .

Origineel

I used to think it might be fun to be Anyone else but me. I thought that it would be a pleasant surprise To wake up as a couple of other guys. But now that I've found you, I've changed my point of view, And now I wouldn't give a dime to be Anyone else but me. What a day, Fortune smiled and came my way, Bringing love I never thought I'd see, I'm so lucky to be me. What a night, Suddenly you came in sight, Looking just the way I'd hoped you'd be, I'm so lucky to be me. I am simply thunderstruck At the change in my luck: Knew at once I wanted you, Never dreamed you'd want me, too. I'm so proud You chose me from all the crowd, There's no other guy I'd rather be, I could laugh out loud, I'm so lucky to be me. CHORUS: What a day, Fortune smiled and came my way, Bringing love I never thought I'd see, I'm so lucky to be me. What a night, Suddenly you came in sight, Looking just the way I'd hoped you'd be, I'm so lucky to be me. I am simply thunderstruck At the change in my luck: Knew at once I wanted you, Never dreamed you'd want me, too. I'm so proud You chose me from all the crowd, There's no other guy I'd rather be, I could laugh out loud, I'm so lucky to be me.

 

Vertaling

Ik dacht altijd dat het leuk zou zijn om iemand anders te zijn dan ik. Ik dacht dat het een aangename verrassing zou zijn om wakker te worden als een paar andere jongens. Maar nu dat ik jou gevonden heb, ben ik van mening veranderd, en nu zou ik geen dubbeltje geven om iemand anders te zijn dan ik. Wat een dag, Het geluk lachte en kwam mijn kant op, liefde brengend die ik nooit gedacht had te zien, Ik ben zo gelukkig om mij te zijn. Wat een nacht, Plotseling kwam je in zicht, Je ziet eruit zoals ik gehoopt had dat je zou zijn, Ik ben zo gelukkig om mij te zijn. Ik ben gewoon verbijsterd Door de verandering in mijn geluk: Ik wist meteen dat ik je wilde, Nooit gedroomd dat jij mij ook zou willen. Ik ben zo trots Je koos mij uit de hele menigte, Er is geen andere man die ik liever zou zijn, Ik zou hardop kunnen lachen, Ik ben zo gelukkig om mij te zijn. CHORUS: Wat een dag, Fortuna lachte en kwam mijn kant op, Bringing love I never thought I'd see, Ik ben zo gelukkig om mezelf te zijn. Wat een nacht, Plotseling kwam je in zicht, Je ziet eruit zoals ik gehoopt had dat je zou zijn, Ik ben zo gelukkig om mij te zijn. Ik ben gewoon verbijsterd Door de verandering in mijn geluk: Ik wist meteen dat ik je wilde, Nooit gedroomd dat jij mij ook zou willen. Ik ben zo trots Je koos mij uit de hele menigte, Er is geen andere man die ik liever zou zijn, Ik zou hardop kunnen lachen, Ik ben zo gelukkig om mij te zijn.