Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amen Songtekst: sorry not sorry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amen - sorry not sorry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sorry not sorry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sorry not sorry .

Origineel

Sit back and open fire With legs until desires Sit back and open fire Sit back and just retire Sit back and open fire Sit back and Live in submission, live in a choice It never meant that much to me Without permission, without a voice I only live when I cant breathe We couldnt kiss, we couldnt fight We couldnt wait for tomorrow Without a fist, without a fight We waited for no tomorrow Sorry Im not sorry Sorry to live my life this way Sorry to let myself decay Sorry Im not sorry Sorry to live my life this way Sorry to let myself decay Sit back and open fire Sit back and It didnt kill us, the pleasure did Infected from the things I did Rip off the willing, rip off the tried Slip in beds and open fire Right now, let it be known And right now just leave me alone That its too close for you cause its too close for me It meant nothing to you, it was nothing to me Sorry Im not sorry Sorry to live my life this way Sorry to let myself decay Sorry Im not sorry Sorry to live my life this way Sorry to let myself decay Sit back and open fire Sit back and Right now Just let them open fire Right now Just let them open fire Right now Just let them open fire Right now Just let them open wide Right now (Sorry) Right now (Im not sorry) Right now (Sorry) Right now (Im not sorry) Sit back and open fire

 

Vertaling

Leun achterover en open het vuur Met benen tot verlangens Leun achterover en open het vuur Leun achterover en trek je gewoon terug Leun achterover en open het vuur Leun achterover en Leef in onderwerping, leef in een keuze Het betekende nooit zoveel voor mij Zonder toestemming, zonder stem Ik leef alleen als ik niet kan ademen We konden niet kussen, we konden niet vechten We konden niet wachten tot morgen Zonder vuist, zonder gevecht We hebben morgen niet gewacht Sorry Het spijt me niet Sorry dat ik mijn leven zo leef Sorry dat ik mezelf laat bederven Sorry Het spijt me niet Sorry dat ik mijn leven zo leef Sorry dat ik mezelf laat bederven Leun achterover en open het vuur Leun achterover en Het heeft ons niet gedood, het plezier wel Besmet door de dingen die ik deed Scheur het gewillige af, trek het beproefde af Slaap in bedden en open vuur Laat het nu bekend zijn En laat me nu gewoon met rust Dat het te dichtbij is voor jou, omdat het te dichtbij is voor mij Het betekende niets voor jou, het betekende niets voor mij Sorry Het spijt me niet Sorry dat ik mijn leven zo leef Sorry dat ik mezelf laat bederven Sorry Het spijt me niet Sorry dat ik mijn leven zo leef Sorry dat ik mezelf laat bederven Leun achterover en open het vuur Leun achterover en Nu Laat ze gewoon het vuur openen Nu Laat ze gewoon het vuur openen Nu Laat ze gewoon het vuur openen Nu Laat ze gewoon wijd opengaan Nu (Sorry) Nu (Het spijt me niet) Nu (Sorry) Nu (Het spijt me niet) Leun achterover en open het vuur