Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: america Songtekst: glad to see you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: america - glad to see you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van glad to see you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van america! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van america en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals glad to see you .

Origineel

Bells ring in my ear, voices I hear Whispering daily to me Love in your fire, high on a wire When I know you're near me God, I'm glad to see you I thought you'd left me far away I wouldn't give much to be you But I want you to know I feel this way All over the world flags are being unfurled Waving before the dawning I'm watching the show, the last one to know Which way that things are going God, I'm glad to know you I thought you'd left me far away I wouldn't give much to be you But I want you to know I feel this way Cars fighting their way out of L.A. On a Sunday morning I'm watching the show, the last one to know Which way that things are going God, I'm glad to see you I thought you'd left me far away I wouldn't give much to be you But I want you to know I feel this way God, I'm glad to know you

 

Vertaling

Klokken luiden in mijn oor, stemmen hoor ik Dagelijks fluisterend naar mij Liefde in jouw vuur, hoog op een draad Als ik weet dat je dicht bij me bent God, ik ben blij je te zien Ik dacht dat je me ver weg had achtergelaten Ik zou niet veel geven om jou te zijn maar ik wil dat je weet dat ik me zo voel over de hele wereld worden vlaggen ontplooid Wuivend voor de dageraad Ik kijk naar de show, de laatste om te weten Which way that things are going God, ik ben blij je te kennen Ik dacht dat je me ver weg had achtergelaten. Ik zou niet veel geven om jou te zijn Maar ik wil dat je weet dat ik me zo voel Auto's vechten zich een weg uit L.A. Op een zondagmorgen Ik kijk naar de show, de laatste om te weten Which way that things are going God, ik ben blij je te zien Ik dacht dat je me ver weg had achtergelaten Ik zou niet veel geven om jou te zijn Maar ik wil dat je weet dat ik me zo voel God, ik ben blij je te kennen