Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: america Songtekst: pigeon song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: america - pigeon song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pigeon song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van america! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van america en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pigeon song .

Origineel

Well, I had me a pigeon By the name of Fred But I done shot him In the head Had me a railroad Down on the ridge But I done blowed up The bridge Had me a dog He was my best friend But to him I done put an end Had me a farm Sittin' pretty on the hill But if you look You'll see it ain't there still I don't know why I done it Honest, it ain't like me But I ain't sad now I done it Cause a baby boy has got to be free

 

Vertaling

Nou, ik had een duif met de naam Fred Maar ik heb hem neergeschoten In zijn hoofd Ik had een spoorlijn Beneden op de bergkam Maar ik heb de brug opgeblazen De brug Had me een hond Hij was mijn beste vriend Maar aan hem heb ik een eind gemaakt Ik had een boerderij Sittin 'mooi op de heuvel Maar als je kijkt zul je zien dat het er niet meer is. Ik weet niet waarom ik het gedaan heb Eerlijk, het is niets voor mij Maar ik ben niet verdrietig nu ik het gedaan heb Cause a baby boy has got to be free