Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american head charge Songtekst: different

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american head charge - different ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van different? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american head charge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american head charge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals different .

Origineel

I'm chewing my tongue It makes it so numb My lower coverings House many children So many piercings I can't stop bleeding Trails are all I see Can't help being me I am so cool So fucking different I am so cool So fucking different We're all the same So very different So fucked up we drool It's all the same So many tweakings I can't stop peaking My fucking parents After school meetings I've got not future Won't even try I'm failing at life Get high and then I die

 

Vertaling

Ik kauw op mijn tong Het maakt het zo gevoelloos Mijn onderbedekking herbergen vele kinderen Zoveel piercings Ik kan niet stoppen met bloeden Sporen zijn alles wat ik zie Ik kan het niet helpen mezelf te zijn Ik ben zo cool Zo verdomd anders Ik ben zo cool Zo verdomd anders We zijn allemaal hetzelfde Zo erg verschillend Zo opgefokt dat we kwijlen It's all the same So many tweakings I can't stop peaking Mijn klote ouders After school meetings I've got not future Ik wil het niet eens proberen. Ik faal in het leven Word high en dan ga ik dood