Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american head charge Songtekst: nothing gets nothing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american head charge - nothing gets nothing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nothing gets nothing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american head charge! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american head charge en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nothing gets nothing .

Origineel

freedom is everything resolve impossible you prayed for rain ignoring the flood you took me with you to heaven back again bleed to remember that everything ends blind and looking forward I can see the shapes but cant make out the faces still they come in close excuse this ugly shell my gaping holes drip pride a systematic shutdown of diminishing returns NOTHING GETS EASIER GETS! [2X] I held you down on the day of the lord 31 marks like the day I was born I called you beautiful before I knew you watch me destroy it set myself free still so dead and frozen we all survive it restraints brought back for color the most insulting guilt such sweet attractive layers let me remove them all NOTHING GETS EASIER GETS! [2X] bring me home let me down send me back collecting the phases the less I give its easier the more we give its nothing NOTHING GETS NOTHING!

 

Vertaling

vrijheid is alles een oplossing is onmogelijk je bad om regen de zondvloed negerend je nam me met je mee naar de hemel en weer terug. bloeden om te herinneren dat alles eindigt blind en voorwaarts kijkend Ik kan de vormen zien maar kan de gezichten niet onderscheiden toch komen ze dichtbij excuseer dit lelijke omhulsel mijn gapende gaten druipen trots een systematische uitschakeling van afnemende opbrengsten NIETS WORDT MAKKELIJKER! [2X] Ik hield je vast op de dag van de heer 31 tekens als de dag Ik geboren werd Ik noemde je mooi voordat ik je kende kijk hoe ik het vernietig mezelf bevrijden nog steeds zo dood en bevroren we overleven het allemaal boeien gebracht terug voor kleur het meest beledigende schuldgevoel zulke zoete aantrekkelijke lagen laat me ze allemaal verwijderen NIETS WORDT MAKKELIJKER! [2X] breng me naar huis laat me naar beneden stuur me terug verzamel de fases hoe minder ik geef is het makkelijker hoe meer we geven is het niets NIETS KRIJGT NIETS!