Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american hi fi Songtekst: blue day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american hi fi - blue day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blue day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american hi fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american hi fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blue day .

Origineel

I want to get out when everything's all right Can't you see I'm a wreck? Gonna crash and burn I want to get out; I've done my time If you fuck with me, I might blow your mind, yeah I'm not qualified to answer anyone If the world can wait, then why can't I? You're not justified in what you do or say Empty heads in a line, yeah, you're on your way I'm not asking for much; just get outta my way I'm in the eye of the storm, beautiful blue day I want to get out when everything's all right Can't you see I'm a wreck? Gonna crash and burn I want to get out; I've done my time If you fuck with me, I might blow your mind, yeah I'm not asking for much; just get outta my way I'm in the eye of the storm, beautiful blue day I'm not asking for much; just get outta my way I'm in the eye of the storm, beautiful blue day Blue day Blue day Blue day

 

Vertaling

Ik wil eruit als alles in orde is Zie je niet dat ik een wrak ben? Gaat crashen en branden Ik wil eruit; Ik heb mijn tijd gedaan Als je met me neukt, blaas ik je misschien op, ja Ik kan niemand beantwoorden Als de wereld kan wachten, waarom kan ik dan niet? Je bent niet gerechtvaardigd in wat je doet of zegt Lege hoofden in een rij, ja, je bent onderweg Ik vraag niet veel; ga gewoon weg Ik sta in het oog van de storm, mooie blauwe dag Ik wil eruit als alles in orde is Zie je niet dat ik een wrak ben? Gaat crashen en branden Ik wil eruit; Ik heb mijn tijd gedaan Als je met me neukt, zal ik je misschien verbazen, ja Ik vraag niet veel; ga gewoon weg Ik sta in het oog van de storm, mooie blauwe dag Ik vraag niet veel; ga gewoon weg Ik sta in het oog van de storm, mooie blauwe dag Blauwe dag Blauwe dag Blauwe dag