Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american hi fi Songtekst: happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american hi fi - happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american hi fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american hi fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy .

Origineel

I see you in a daydream Turn it on now make a big scene You kiss you kiss when you want something Fake a smile now You got it all And that oughta get you nowhere What you say to me I know how to stay outta focus Keep your head down till the bitter end Make believe that you my best friend You trade passion for fashion Nothings cool like when we were cool And that oughta get you nowhere What you say to me I know how to stay outta focus You fall through to cracks of the city street You can't see straight You can't see straight I see you in a daydream Turn it on now make a big scene It makes you happy It makes you happy It makes you happy It makes you happy And that oughta get you nowhere What you say to me I know how to stay outta focus And that oughta get you nowhere What you say to me You fall through to cracks of the city street You can't see straight You can't see straight You can't see straight

 

Vertaling

Ik zie je in een dagdroom Zet het nu aan maak een grote scène Je kust je kus als je iets wilt Maak nu een glimlach Jij hebt het allemaal En dat zou je nergens moeten brengen Wat je tegen me zegt Ik weet uit focus te blijven Houd je hoofd tot het bittere einde Denk dat je mijn beste vriend bent Je ruilt passie voor mode Niets cools zoals toen we cool waren En dat zou je nergens moeten brengen Wat je tegen me zegt Ik weet uit focus te blijven Je valt door de kieren van de stadsstraat Je kunt niet recht zien Je kunt niet recht zien Ik zie je in een dagdroom Zet het nu aan maak een grote scène Je wordt er blij van Je wordt er blij van Je wordt er blij van Je wordt er blij van En dat zou je nergens moeten brengen Wat je tegen me zegt Ik weet uit focus te blijven En dat zou je nergens moeten brengen Wat je tegen me zegt Je valt door de kieren van de stadsstraat Je kunt niet recht zien Je kunt niet recht zien Je kunt niet recht zien