Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american hi fi Songtekst: scar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american hi fi - scar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van scar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american hi fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american hi fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals scar .

Origineel

I could hang around You could let me down again But it's killing me I can't waste a sound again You'll break me if you can You'll break me if you can Chorus: Drag me down again It's hard to be your scar A frozen satellite You never got that far It's hard to be your scar Be cool like you Every sorry lie I can't live that down no So you'll wait and see I'm caught between the seam and me You'll break me if you can You'll break me, break me if you can Repeat Chorus I could hang around You could let me down Drag me down again It's hard to be your scar A frozen satellite You never got that far (never got that far) So drag me down again It's hard to be your scar A frozen satellite You never got that far (never got that far) Never got that far (never got that far) Never got that far

 

Vertaling

Ik zou kunnen rondhangen Je zou me weer kunnen teleurstellen Maar het vermoordt me Ik kan geen geluid meer verspillen Je zult me ??breken als je kunt Je zult me ??breken als je kunt Refrein: Sleep me weer naar beneden Het is moeilijk om je litteken te zijn Een bevroren satelliet Zo ver ben je nooit gekomen Het is moeilijk om je litteken te zijn Wees cool zoals jij Elke sorry leugen Ik kan dat niet naleven Dus je zult afwachten Ik zit vast tussen de naad en mij Je zult me ??breken als je kunt Je breekt me, breek me als je kunt Herhaal refrein Ik zou kunnen rondhangen Je zou me kunnen teleurstellen Sleep me weer naar beneden Het is moeilijk om je litteken te zijn Een bevroren satelliet Zo ver ben je nooit gekomen (zo ver ben je nooit gekomen) Dus sleep me weer naar beneden Het is moeilijk om je litteken te zijn Een bevroren satelliet Zo ver ben je nooit gekomen (zo ver ben je nooit gekomen) Nooit zo ver gekomen (nooit zo ver gekomen) Zo ver is het nooit gekomen