Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american hi fi Songtekst: the breakup song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american hi fi - the breakup song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the breakup song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american hi fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american hi fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the breakup song .

Origineel

I can't believe I hung around with you All this time You drove me crazy with your OCD Girl your out of your mind I'm counting on UFO's to beam me up I just don't know How long I can take this shit I'm over it girl you gotta go It's over were over Just like in crimson and clover Were sinking and I'm thinking How the hell did we get so stupid It's the end ex girlfriend I don't care what you think of me now So long your gone This is the break up song One more thing before you go Would you please give me my records back My bloody valentine, the pixies, cheap trick and back in black You can keep the dog we bought But you can't go near the standard bar Don't hang around Don't call my friends They won't know who you are Its over we're over Just like in crimson and clover Were sinking and I'm thinking How the hell did we get so stupid It's the end ex girlfriend I don't care what you think of me now So long your gone This is the break up song So long your gone This is the break up song Its over we're over Just like in crimson and clover Were sinking and I'm thinking How the hell did we get so stupid It's the end ex girlfriend I don't care what you think of me now So long your gone This is the break up song So long your gone This is the break up song

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat ik met je omging Al die tijd Je hebt me gek gemaakt met je OCS Meisje, je bent gek Ik reken op UFO's om me op te stralen Ik weet het gewoon niet Hoelang ik deze shit kan verdragen Ik ben eroverheen meid, je moet gaan Het is voorbij, het was voorbij Net zoals in karmozijn en klaver Zinken en ik denk Hoe zijn we verdomme zo stom geworden? Het is de laatste ex-vriendin Het maakt me niet uit wat je nu van me denkt Zo lang ben je weg Dit is het break-up nummer Nog één ding voordat je gaat Kunt u mij alstublieft mijn gegevens teruggeven Mijn verdomde valentijn, de pixies, goedkope truc en terug in het zwart U kunt de hond die we hebben gekocht houden Maar je kunt niet in de buurt van de standaardbar komen Blijf niet hangen Bel mijn vrienden niet Ze zullen niet weten wie je bent Het is voorbij, we zijn voorbij Net zoals in karmozijn en klaver Zinken en ik denk Hoe zijn we verdomme zo stom geworden? Het is de laatste ex-vriendin Het maakt me niet uit wat je nu van me denkt Zo lang ben je weg Dit is het break-up nummer Zo lang ben je weg Dit is het break-up nummer Het is voorbij, we zijn voorbij Net zoals in karmozijn en klaver Zinken en ik denk Hoe zijn we verdomme zo stom geworden? Het is de laatste ex-vriendin Het maakt me niet uit wat je nu van me denkt Zo lang ben je weg Dit is het break-up nummer Zo lang ben je weg Dit is het break-up nummer