Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american hi fi Songtekst: what about today

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american hi fi - what about today ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what about today? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american hi fi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american hi fi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what about today .

Origineel

It's getting hard But you don't even know Maybe you can't see I'm getting tired I've been still I'll panic on Hearts are sinkin' blind) Yeah well you don't even know All you gotta do Just stop and ask me Silver, chrome and steal (steam??) Set the tone and set me out It's everything you want Complete the failure No more to say What about today What's really going on And between the blind And blood shot eyes I'd thought I'd see my way See my way Hearts are sinkin' blind) Yeah well you don't even know All you gotta do Just stop and ask me Silver, chrome and steal (steam??) Set the tone and set me out It's everything you want Complete the failure Yeah you're getting awfully close Yeah you're getting awfully close Hearts are sinkin' blind) Yeah well you don't even know All you gotta do Just stop and ask me Silver, chrome and steal (steam??) Set the tone and set me out It's everything you want Complete the failure Complete the failure Complete the failure

 

Vertaling

Het wordt moeilijk Maar je weet het niet eens Misschien zie je het niet ik word moe Ik ben stil geweest Ik raak in paniek Harten zinken blind) Ja, je weet het niet eens Alles wat je moet doen Stop gewoon en vraag het me Zilver, chroom en staal (stoom ??) Zet de toon en zet me uit Het is alles wat je wilt Voltooi de fout Niets meer te zeggen Wat zeg je van vandaag Wat is er echt aan de hand? En tussen de blinden En bloeddoorlopen ogen Ik dacht dat ik mijn weg zou zien Zie mijn weg Harten zinken blind) Ja, je weet het niet eens Alles wat je moet doen Stop gewoon en vraag het me Zilver, chroom en staal (stoom ??) Zet de toon en zet me uit Het is alles wat je wilt Voltooi de fout Ja, je komt heel dichtbij Ja, je komt heel dichtbij Harten zinken blind) Ja, je weet het niet eens Alles wat je moet doen Stop gewoon en vraag het me Zilver, chroom en staal (stoom ??) Zet de toon en zet me uit Het is alles wat je wilt Voltooi de fout Voltooi de fout Voltooi de fout