Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american nightmare Songtekst: depression

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american nightmare - depression ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van depression? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american nightmare! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american nightmare en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals depression .

Origineel

[Originally by Black Flag] Right here, all by myself. I ain't got no one else. The situation is bleeding me. There's no relief for a person like me. Depression's got a hold of me. Depression, i gotta break free. Depression's got a hold on me. Depression's gonna kill me. I ain't got no friends to call my own. I just sit here all alone. There's no girls that want to touch me. I don't need your goddamn sympathy. Depression's got a hold of me. Depression, i gotta break free. Depression's got a hold on me. Depression's gonna kill me. Everybody just get away. I'm gonna boil over inside today. They say things are gonna get better. All i know is they fuckin' better. Depression's got a hold of me. Depression, i gotta break free. Depression's got a hold on me. Depression's gonna kill me. Depression's got a hold of me. Depression, i gotta break free. Depression's got a hold on me. Depression's gonna kill me.

 

Vertaling

[Oorspronkelijk door Black Flag] Hier helemaal alleen. Ik heb niemand anders. De situatie bloedt me. Er is geen verlichting voor iemand als ik. Depressie heeft me te pakken. Depressie, ik moet ontsnappen. Depressie heeft me in de greep. Depressie gaat me doden. Ik heb geen vrienden om de mijne te noemen. Ik zit hier gewoon helemaal alleen. Er zijn geen meisjes die me willen aanraken. Ik heb je verdomde medeleven niet nodig. Depressie heeft me te pakken. Depressie, ik moet ontsnappen. Depressie heeft me in de greep. Depressie gaat me doden. Iedereen gaat gewoon weg. Ik ga vandaag binnen koken. Ze zeggen dat het beter wordt. Ik weet alleen dat ze verdomme beter zijn. Depressie heeft me te pakken. Depressie, ik moet ontsnappen. Depressie heeft me in de greep. Depressie gaat me doden. Depressie heeft me te pakken. Depressie, ik moet ontsnappen. Depressie heeft me in de greep. Depressie gaat me doden.