Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: american wrestlers Songtekst: there s no one crying over me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: american wrestlers - there s no one crying over me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there s no one crying over me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van american wrestlers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van american wrestlers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there s no one crying over me .

Origineel

The moon kids won the war Snared a lonely passerby To celebrate the electric chair On a disappearing Island But there's no one crying over me either So lighten up the camera flood Early on the latest feeling Cos I don't mind your idle mind Much slower than a picture Cos there's no one crying over me either You stayed up late, my roaming shut in Don't belong, your luck is fleeting To set aside a sunset for those Skinny shaded fuckwits But there's no one crying over them either Like there's no one crying over me I want it but I need it like the hole in my head If the hip kids buy in Put another hole in my head Cool enough to always be dead

 

Vertaling

De maan kinderen wonnen de oorlog Ze pakten een eenzame voorbijganger Om de elektrische stoel te vieren Op een verdwijnend eiland Maar er is ook niemand die om mij huilt So lighten up the camera flood Vroeg op het laatste gevoel Want ik vind je luie geest niet erg Veel trager dan een foto Want er is ook niemand die om mij huilt Je bleef laat op, mijn zwerven gesloten Je hoort er niet bij, je geluk is vluchtig Om een zonsondergang opzij te zetten voor die Magere schaduw fuckwits Maar er is ook niemand die om hen huilt Zoals er niemand over mij huilt Ik wil het maar ik heb het nodig zoals het gat in mijn hoofd Als de hippe kinderen erin trappen Stop nog een gat in mijn hoofd Cool genoeg om altijd dood te zijn