Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amici forever Songtekst: adagio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amici forever - adagio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adagio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amici forever! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amici forever en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adagio .

Origineel

Non so dove trovarti Non so come cercarti Ma sento una voce che Nel vento parla di te Quest' anima senza cuore Aspetta te Adagio Le notti senza pelle I sogni senza stelle Immagini del tuo viso Che passano all' improvviso Mi fanno sperare ancora Che ti trovero Adagio Chiudo gli occhi e vedo te Trovo il cammino che Mi porta via Dall' agonia Sento battere in me Questa musica che Ho inventato per te Se sai come trovarmi Se sai dove certami Abbracciami con la mente Il sole mi sembra spento Accendi il tuo nome in cielo Dommi che ci sei Quello che vorrei Vivere in te Il sole come sembra spento Abbracciami con la mente Smarrita senza di te Dommi chi sei e ci credero Musica sei Adagio

 

Vertaling

Ik weet niet waar ik je kan vinden. Ik weet niet hoe ik je moet vinden. Maar ik hoor een stem In de wind pratend over jou Deze harteloze ziel wacht op jou Langzaam De nachten zonder huid Dromen zonder sterren Afbeeldingen van je gezicht Plotseling voorbij Maakt me nog steeds hoopvol Dat ik je zal vinden Adagio Ik sluit mijn ogen en zie jou Ik vind het pad Dat neemt me weg Van de lijdensweg Ik voel het kloppen in mij Deze muziek Ik heb voor jou uitgevonden Als je weet hoe je me kunt vinden Als je weet waar je me kunt vinden Sla je armen om me heen De zon lijkt uit te zijn Licht je naam op in de lucht Zeg me dat je er bent Wat ik wil Om in jou te leven De zon zoals die schijnt te zijn Omhels me met je geest Verloren zonder jou Zeg me wie je bent en ik zal geloven Muziek die je bent Adagio