Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amil Songtekst: y all dead wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amil - y all dead wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van y all dead wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals y all dead wrong .

Origineel

Amil outlaw fly indeed Got every chic's man eyeing me Think you could crush this try and see It's the major coin i-n-c. And am too hot to just be warm I start fire alarms from dusk to dawn Catch me with the diamond clusters on And Gucci feathered sandals with the mustard thong Model mommy The body like a cola bottle mommy Mulatto up in the galoino mommy One in Amilliyon killin' em Might have to change my name to billioyn Voice so ill you'll want to speak my shit Joints so hot you'll want to leak my shit Plus haters sneak peak my shit But still I be the only one to freak this shit [Chorus] Ya'll dead wrong If you think you can be fuckin' with this And you'll know That ya'll got nothing on this Ya'll want that or you want something like this Those who hate Yeah ya'll just fronting on this Why chicks don't want to rap on the same song as me You need a verse ma it's on me See all this publishing belong to me Just imagine how the secong album gonna be Non-stop party hopping Roc roc rocs and keep on rocking Everything I spit be popping Anything Amilliyon want she copping Whoop whoop ain't nothing change And I play more ballers then them rucker games Light gray studs, ring, watch, plus the chain Will I ever be broke what's my name? Have you ever seen a chick like this? Ever heard one spit like this I dead'em all put my word on that All money is legal and I murder tracks [Chorus] Cute as a button Can't tell this bitch nothin Ghetto fab whole chick bubbling Diana Ross the boss of the rock Shit you know me I got to floss at the spot With a dime as nigga who be tossing knots Every bitch hating 'cause I'm scalding hot It can't be because I got begets on Cause niggas love this bitch even with sweats on I'm the A-m-i-l-liyon Strictly be on that shit major coins be on I got joints making competition want to drop dead I got joints making you bop your head I got joints that will have your eyes blood shot red Fuck the doe I want my props instead Stay real with it Might pack steel with it You can hate but you still gotta deal with it [Chorus]

 

Vertaling

Amil outlaw fly inderdaad Ik heb elke man van de chique naar me laten kijken Denk je dat je dit kan verpletteren probeer en zie It's the major coin i-n-c. En ik ben te heet om gewoon warm te zijn Ik laat het brandalarm afgaan van zonsondergang tot zonsopgang Vang me met de diamanten trossen op En Gucci gevederde sandalen met de mosterd string Model mammie Het lichaam als een colaflesje mammie Mulatto in de galino mommy Een in Amilliyon die ze vermoordt Misschien moet ik mijn naam veranderen in billioyn Een stem zo ziek dat je mijn shit wilt spreken Mijn gewrichten zijn zo heet dat je mijn shit wilt lekken Plus haters die mijn shit stiekem bekijken Maar toch ben ik de enige die deze shit flikt [Chorus] Ya'll dead wrong If you think you can be fuckin' with this And you'll know That ya'll got nothing on this Ya'll want that or you want something like this Degenen die haten Yeah ya'll just fronting on this Waarom meiden niet willen rappen op hetzelfde liedje als ik Je hebt een couplet nodig, ma het is van mij Zie je al dit publiceren is van mij Stel je voor hoe het tweede album zal zijn Non-stop party hopping Roc roc rocs and keep on rocking Alles wat ik spit zal knallen Alles wat Amilliyon wil, neemt ze. Whoop whoop ain't nothing change En ik speel meer ballers dan die rucker games Lichtgrijze studs, ring, horloge, plus de ketting Zal ik ooit blut zijn, wat is mijn naam? Heb je ooit een meid als deze gezien? Ooit een zo horen spugen Ik dood ze allemaal, dat beloof ik je Al het geld is legaal en ik vermoord sporen [Chorus] Cute as a button Can't tell this bitch nothin Ghetto fabulous whole chick bubbling Diana Ross the boss of the rock Shit you know me I got to floss at the spot With a dime as nigga who be tossing knots Every bitch hating 'cause I'm scalding hot Het kan niet zijn omdat ik bedels heb Cause niggas love this bitch even with sweats on I'm the A-m-i-l-liyon Strictly be on that shit major coins be on I got joints making competition want to drop dead I got joints making you bop your head Ik heb joints die je ogen bloedrood maken Fuck de doe ik wil mijn props in plaats daarvan Blijf er echt mee Ik kan er staal mee verpakken Je kan haten maar je moet er nog steeds mee omgaan [Chorus]