Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amilka ribeiro Songtekst: monte verde

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amilka ribeiro - monte verde ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van monte verde? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amilka ribeiro! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amilka ribeiro en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals monte verde .

Origineel

Agora eu tô com sede. Agora eu tô contente. É dia 10 e eu tô subindo o Monte Verde. Hoje eu sou inocente. Nem sei o que tem lá. Só vou subir pra ver se tomo um banho de piscina. É esse tal de Monte Verde. Que vive me torturando. Todo mundo fala bem. E eu só tô imaginando. Acho que é um lugar bonito. Com muito verde lá dentro. Sei que tem uma piscina. Mas o resto eu desconheço. Pode ser que eu encontre uma fruta meia dura. Ou talvez uma maça verde. Com certeza madura. Mas o que eu tô pensando. E com certeza vou entrar. É nessa famoso piscina. Que eu tanto ouvi falar

 

Vertaling

Nu heb ik dorst. Nu ben ik gelukkig. Het is de 10e en ik ga Monte Verde beklimmen. Vandaag ben ik onschuldig. Ik weet niet eens wat daar is. Ik ga alleen even kijken of ik een bad kan nemen in het zwembad. Het is deze Monte Verde. Het is degene die me blijft kwellen. Iedereen spreekt er goed over. En ik verbeeld het me maar. Ik vind het een mooie plek. Met veel groen van binnen. Ik weet dat het een zwembad heeft. Maar de rest weet ik niet. Misschien vind ik een halfharde vrucht. Of misschien een groene appel. Ik weet zeker dat het rijp is. Maar wat ik denk. En ik ga zeker naar binnen. Is dit beroemde zwembad. Waar ik zoveel over gehoord heb