Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amos lee Songtekst: truth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amos lee - truth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van truth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amos lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amos lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals truth .

Origineel

Well my woman, she showed up With your number on her hand Well I thought that I might call you up So we could deal with this man to man [Chorus] You better tell me the truth son, yeah Well he showed up down at the ballroom Walking slow and acting strong Well I said my friend I'll give you one last chance To admit that you done me wrong [Chorus: x2] Now they got me here in the county With his blood still on my face Well the boys in blue they don't play no game All the sheriff said to me was this [Chorus: x2] Now they got me here in the lock-down For a crime I did commit Well for my one call I called the number on my girl's hand To remind you not to forget You should'a told me the truth son, yeah You should'a told me the truth, son You should'a tole me the truth, son Oh Make me beat it outta you Make me beat it outta you Make me beat it Make me beat it Make me beat it Make me beat it out of you

 

Vertaling

Nou mijn vrouw, ze kwam opdagen met jouw nummer op haar hand Nou ik dacht dat ik je misschien kon bellen Zodat we dit van man tot man konden afhandelen [Chorus] Je kunt me maar beter de waarheid vertellen, zoon Nou hij kwam naar de balzaal Hij liep langzaam en gedroeg zich sterk Nou ik zei mijn vriend ik geef je een laatste kans Om toe te geven dat je me fout hebt gedaan [Refrein: x2] Nu hebben ze me hier in de provincie Met zijn bloed nog op mijn gezicht Nou de jongens in het blauw spelen geen spelletje Alles wat de sheriff tegen me zei was dit [Refrein: x2] Nu hebben ze me hier in de opsluiting Voor een misdaad die ik begaan heb Nou voor mijn ene telefoontje Ik belde het nummer op de hand van mijn meisje Om je eraan te herinneren het niet te vergeten Je had me de waarheid moeten vertellen, zoon, ja Je had me de waarheid moeten vertellen, zoon Je had me de waarheid moeten vertellen, zoon Oh Make me beat it outta you Make me beat it outta you Make me beat it Make me beat it Make me beat it Make me beat it out of you