Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Amuka Songtekst: Appreciate me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Amuka - Appreciate me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Appreciate me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Amuka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Amuka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Appreciate me .

Origineel

Do you remember our trip to paradise?
We found the stars together,
the sky was so bright.
You take her shopping and
you don't remember me.
Now she's walkin' down the runway,
how wrong can you be?
You don't appreciate me!

 

Vertaling

Herinner je je onze reis naar het paradijs?
We vonden samen de sterren,
de hemel was zo helder.
Je neemt haar mee om te winkelen en
je herinnert je me niet.
Nu wandelt ze op de baan,
hoe fout kan je zijn?
Je waardeert me niet!