Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy diamond Songtekst: heartbeats

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy diamond - heartbeats ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heartbeats? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy diamond! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy diamond en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heartbeats .

Origineel

I can't figure out Is it meant to be this way Easy words so hard to say I can't live without Knowing how you feel Know if this is real Tell me am I mistaken Cause I don't have another heart for breakin' Please don't let me go I just wanna stay Can't you feel my heartbeats Giving me away I just want to know If you too feel afraid I can feel your heartbeats Giving you away Giving us away I can't understand How it's making sense That we put up such defense When all you need to know No matter what you do I'm just as scared as you Tell me am I mistaken Cause I don't have another heart for breakin' Please don't let me go I just wanna stay Can't you feel my heartbeats Giving me away I just want to know If you too feel afraid I can feel your heartbeats Giving you away Giving us away Please don't let me go I just wanna stay Can't you feel my heartbeats Giving me away I just want to know If you too feel afraid I can feel your heartbeats Giving you away Giving us away

 

Vertaling

Ik kan er niet achter komen Is het de bedoeling dat het zo is? Gemakkelijke woorden zo moeilijk te zeggen Ik kan niet zonder leven Weten hoe je je voelt Weet of dit echt is Zeg me dat ik me vergis Omdat ik geen ander hart heb om te breken Laat me alsjeblieft niet gaan Ik wil gewoon blijven Voel je mijn hartslag niet Mij ??weggeven ik wil gewoon weten Als jij ook bang bent Ik voel je hartslag Je weggeven Ons weggeven Ik kan het niet begrijpen Hoe het logisch is Dat we zo'n verdediging hebben opgezet Als alles wat je moet weten Wat je ook doet Ik ben net zo bang als jij Zeg me dat ik me vergis Omdat ik geen ander hart heb om te breken Laat me alsjeblieft niet gaan Ik wil gewoon blijven Voel je mijn hartslag niet Mij ??weggeven ik wil gewoon weten Als jij ook bang bent Ik voel je hartslag Je weggeven Ons weggeven Laat me alsjeblieft niet gaan Ik wil gewoon blijven Voel je mijn hartslag niet Mij ??weggeven ik wil gewoon weten Als jij ook bang bent Ik voel je hartslag Je weggeven Ons weggeven