Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy grant Songtekst: back in baby s arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy grant - back in baby s arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back in baby s arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy grant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy grant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back in baby s arms .

Origineel

I'm back in baby's arms How I missed those lovin' arms I'm back where I belong Back in baby's arms Don't know why we quarrel We never did before Since we found out how it hurts I'll bet we never quarrel anymore I'm back in baby's arms How I missed those lovin' arms I'm back where I belong Back in baby's arms

 

Vertaling

I'm back in baby's arms Hoe ik die liefdevolle armen gemist heb Ik ben terug waar ik thuishoor Back in baby's arms Don't know why we quarrel Dat hebben we nooit eerder gedaan Sinds we weten hoe pijnlijk het is Ik wed dat we nooit meer ruzie maken I'm back in baby's arms Hoe ik die liefdevolle armen gemist heb Ik ben terug waar ik thuishoor Back in baby's arms