Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy grant Songtekst: singing a love song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy grant - singing a love song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van singing a love song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy grant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy grant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals singing a love song .

Origineel

Well, I may not get applause every night when I sing And I may not hear the cheers of a crowd And my voice can't always rise to make the mountains ring And at times I can't even sing out aloud But You've got me singing a love song Melody and rhyme, it moves me every time You've got me singing a love song And it keeps You on my mind, oh, on my mind Feelin' fine all the time it keeps You on my mind Sometimes my voice is strained and the strings won't hold a tune My back is sore and I'm just too tired to try And I don't want to work or rest or think of You Or face the world or even close my eyes But You've got me singing a love song Melody and rhyme, it moves me every time, I know that You've got me singing a love song And it keeps You on my mind, oh, on my mind Feelin' fine all the time it keeps You on my mind My broken dreams, they don't bother me And hard times in life I don't mind I think of things that I'd rather see And You give me piece of mind Hard times will come and sometimes I won't wanna sing But I'll sing with all the love that I can find And I'm happy there to hear me in the silence of my song I'm gonna sing for You until the end of time 'Cause you've got me singin' a love song Melody and rhyme, it moves me every time You've got me singing a love song And it keeps You on my mind, oh, on my mind Feelin' fine all the time it keeps you on my mind And it keeps You on my mind You've got me singin' a love song And it keeps You on my mind You've got me singin' a love song

 

Vertaling

Nou, ik krijg misschien niet elke avond applaus als ik zing En ik hoor misschien niet het gejuich van een menigte En mijn stem kan niet altijd stijgen om de bergen te laten klinken En soms kan ik niet eens hardop zingen Maar jij laat me een liefdeslied zingen Melodie en rijm, het ontroert me elke keer Je hebt me een liefdesliedje laten zingen En het houdt U in mijn gedachten, oh, in mijn gedachten Feelin 'fine all the time it keeps You on my mind Soms is mijn stem gespannen en de snaren houden de melodie niet vast My back is sore and I'm just too tired to try En ik wil niet werken of rusten of aan U denken of de wereld onder ogen zien of zelfs mijn ogen sluiten Maar U laat me een liefdeslied zingen Melodie en rijm, het ontroert me elke keer, dat weet ik Je hebt me een liefdesliedje laten zingen En het houdt U in mijn gedachten, oh, in mijn gedachten Feelin 'fine all the time it keeps You on my mind My broken dreams, they don't bother me And hard times in life I don't mind Ik denk aan dingen die ik liever zou zien en U geeft me gemoedsrust Moeilijke tijden zullen komen en soms zal ik niet willen zingen Maar ik zal zingen met alle liefde die ik kan vinden En ik ben blij dat ze me horen in de stilte van mijn lied Ik zal voor U zingen tot het einde der tijden 'Cause you've got me singin' a love song Melodie en rijm, het ontroert me elke keer You've got me singing a love song En het houdt je in mijn gedachten, oh, in mijn gedachten Feelin 'fine all the time it keeps you on my mind And it keeps You on my mind You've got me singin' a love song And it keeps You on my mind You've got me singin' a love song