Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy grant Songtekst: straight ahead

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy grant - straight ahead ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van straight ahead? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy grant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy grant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals straight ahead .

Origineel

Day by day, dream by dream. I fight to find the way to go. Every day opens a different door. Every dream shadows the one before. But slowly I can see The way you've made for me. Straight ahead, I can see your light. Straight ahead, through the dark. Straight ahead, there's no left or right. Straight ahead, to your heart. Carry on through the night, When the road is hard to find. Lying lights tell me to turn around. Lying thoughts tell me I'm lost not found. But clearly I can see You're waiting there for me. Straight ahead, I can see your light. Straight ahead, through the dark. Straight ahead, there's no left or right. Straight ahead, to your heart. Straight ahead, (straight ahead), Straight ahead, (straight ahead), Straight ahead, (straight ahead), Straight ahead, (straight ahead).

 

Vertaling

Dag na dag, droom na droom. Ik vecht om de weg te vinden die ik moet gaan. Elke dag opent een andere deur. Elke droom overschaduwt de vorige. Maar langzaam kan ik zien De weg die jij voor mij hebt gemaakt. Recht vooruit, ik kan je licht zien. Rechtdoor, door het donker. Rechtdoor, er is geen links of rechts. Rechtdoor, naar je hart. Doorgaan in de nacht, Wanneer de weg moeilijk te vinden is. Liegende lichten vertellen me om te draaien. Liegende gedachten vertellen me dat ik verdwaald ben, niet gevonden. Maar ik kan duidelijk zien dat jij daar op mij wacht. Recht vooruit, ik kan Uw licht zien. Rechtdoor, door het donker. Rechtdoor, er is geen links of rechts. Rechtdoor, naar uw hart. Rechtdoor, (rechtdoor), Rechtdoor, (rechtdoor), Rechtdoor, (rechtdoor), Rechtdoor, rechtdoor.