Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy grant Songtekst: the water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy grant - the water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy grant! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy grant en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the water .

Origineel

Quick sand, my heart is sinkin' I try to run, but I can't stop thinkin' I'm climbin' walls, I'm on the ceilin' It's gonna take a miracle to heal me, me I'm starin' down into the quarry I see a stone for every sorry I'm on the edge, I'm goin' under And after I die I'm gonna rise from the water, ooh, ooh I wanna blast off, let gravity disappear I'm tired of fallin', fallin', fallin' from the weight of fear Come and lift me up into the clean and clear I'm waitin' on You Jesus in the water here So come and wash me clean The sky is red and there's blood on my hands I can't deny, I'm guilty where I stand The verdict's in, I hear them shoutin' Send me a river to drown this mountain, ooh, oh I wanna blast off, let gravity disappear I'm tired of fallin', fallin', fallin' from the weight of fear Come and lift me up into the clean and clear I'm waitin' on You Jesus in the water here So come and wash me clean, wash me clean Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me I wanna blast off, let gravity disappear I'm tired of fallin', fallin', fallin' from the weight of fear Come and lift me up into the clean and clear I'm waitin' on You Jesus in the water I wanna blast off, let gravity disappear Come and lift me up into the clean and clear Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me Heaven wash me, Heaven wash me, Heaven wash me

 

Vertaling

Snel zand, mijn hart zinkt I try to run, but I can't stop thinkin' I'm climbing' walls, I'm on the ceilin' It's gonna take a miracle to heal me, me I'm starin' down into the quarry I see a stone for every sorry I'm on the edge, I'm goin' under And after I die I'm gonna rise from the water, ooh, ooh Ik wil weg, laat de zwaartekracht verdwijnen Ik ben moe van vallen, vallen, vallen van het gewicht van angst Kom en til me op in het schone en heldere I'm waitingin' on You Jesus in the water here Dus kom en was me schoon De lucht is rood en er zit bloed aan mijn handen Ik kan niet ontkennen, ik ben schuldig waar ik sta Het vonnis is geveld, ik hoor ze schreeuwen Stuur me een rivier om deze berg te verdrinken, ooh, oh I wanna blast off, let gravity disappear I'm tired of fallin', fallin', fallin' from the weight of fear Kom en til me op naar de schone en heldere I'm waitingin' on You Jesus in the water here Dus kom en was me schoon, was me schoon Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me I wanna blast off, let gravity disappear I'm tired of fallin', fallin', fallin' from the weight of fear Come and lift me up into the clean and clear Ik wacht op U Jezus in het water I wanna blast off, let gravity disappear Come and lift me up into the clean and clear Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me Hemel was me, Hemel was me, Hemel was me Hemelwasbeurt, Hemelwasbeurt, Hemelwasbeurt Hemel gewassen me, Hemel gewassen me, Hemel gewassen me