Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy lavere Songtekst: don t go yet john

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy lavere - don t go yet john ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t go yet john? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy lavere! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy lavere en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t go yet john .

Origineel

I wronged my baby I thought that he was foolin' me He lied before now didn't he But I sure miss his company Don't go yet John My list isn't that long It's only got you, Michelle, and one other dude Please don't go I wronged my baby I thought that he was foolin' me I said some things I didn't mean Unless of course he did those things Don't go yet John I've got a little one Don't go yet John I swear that your apology, it's gonna work this time I wronged my baby Cuz I'm pretty sure that he loves me Don't go yet John My list isn't that long It's only got you, Michelle, and one other dude Please don't go

 

Vertaling

Ik heb mijn baby onrecht aangedaan Ik dacht dat hij me voor de gek hield Hij heeft eerder gelogen, nietwaar? Maar ik mis zijn gezelschap wel Ga nog niet John Mijn lijst is niet zo lang. Het is alleen jij, Michelle, en een andere kerel Ga alsjeblieft niet. Ik heb mijn schatje onrecht aangedaan. Ik dacht dat hij me voor de gek hield. Ik zei dingen die ik niet meende. Tenzij hij die dingen natuurlijk wel deed Ga nog niet John Ik heb een kleintje Ga nog niet weg, John. Ik zweer dat je verontschuldiging, deze keer zal werken. Ik heb mijn baby onrecht aangedaan. Want ik ben er vrij zeker van dat hij van me houdt. Ga nog niet John Mijn lijst is niet zo lang. Het is alleen jij, Michelle, en een andere kerel. Ga alsjeblieft nog niet.