Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Amy Macdonald Songtekst: Dream On

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Amy Macdonald - Dream On ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dream On? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Amy Macdonald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Amy Macdonald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dream On .

Origineel

Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Ooh, ooh Never gonna be on my own It's clear as the day Never gonna cast my anchor out I'm a free spirit, torn in a way I can't stay here for too long I got to keep on moving on Nothing fades as nothing changes This old place is driving me crazy Live on and dream on I'm on top of the world and I'm on the right track I'm on top of the world and I won't look back Live on and dream on I'm on top of the world and I'm on the right track I'm on top of the world and I won't look back I was living for the weekend And the drinks are on me Skipping school and cutting out I wish this world would let me be Trying to catch a feeling Trying to find myself We ran out into temptations 'Cause this old place is driving me crazy Live on and dream on I'm on top of the world and I'm on the right track I'm on top of the world and I won't look back Live on and dream on I'm on top of the world and I'm on the right track I'm on top of the world and I won't look back

 

Vertaling

Ooh ooh Ooh ooh Ooh ooh Ooh ooh Gaat nooit op mijn eigen Het is duidelijk dat als de dag Gaat nooit wierp mijn anker uit Ik ben een vrije geest, gescheurd op een manier Ik kan hier niet blijven te lang Ik kreeg bij het bewegen op te houden Niets verdwijnt als er niets verandert Deze oude plek maakt me gek Live op en droom op Ik ben op de top van de wereld en ik ben op de goede weg Ik ben op de top van de wereld en ik zal niet terug te kijken Live op en droom op Ik ben op de top van de wereld en ik ben op de goede weg Ik ben op de top van de wereld en ik zal niet terug te kijken Ik woonde voor het weekend En de drankjes zijn op mij Spijbelen en uitsnijden Ik wens deze wereld zou laat me Proberen om een ??gevoel te vangen Proberen om mezelf te vinden We kwamen uit in verleidingen 'Want dit oude plek maakt me gek Live op en droom op Ik ben op de top van de wereld en ik ben op de goede weg Ik ben op de top van de wereld en ik zal niet terug te kijken Live op en droom op Ik ben op de top van de wereld en ik ben op de goede weg Ik ben op de top van de wereld en ik zal niet terug te kijken