Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy sky Songtekst: soledad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy sky - soledad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soledad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy sky! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy sky en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soledad .

Origineel

I never said the words So long inside Afraid to give a name To my desire So I let you slip away Like golddust through my hands But every night you hold me close In a shadow dance Soledad - Como la luna Soledad - Esperando te aqui Soledad - Toda mi vida No me olvido de ti I light the candle flame Pull down the shade My heart's a lonely shrine To love we never made We live in parallel Across the empty blue We are like earth and sun And I still circle you Soledad - Como la luna Soledad - Esperando te aqui Soledad - Toda mi vida No me olvido de ti I let you slip away Like golddust throught my hands But every night you hold me close In a shadow dance

 

Vertaling

Ik heb nooit de woorden gezegd Zo lang binnen Bang om een naam te geven Aan mijn verlangen Dus liet ik je wegglijden Als goudstof door mijn handen Maar elke nacht hou je me vast In een schaduwdans Soledad - Como la luna Soledad - Esperando te aqui Soledad - Toda mi vida No me olvido de ti Ik steek de kaarsvlam aan Trek de schaduw naar beneden Mijn hart is een eenzaam heiligdom Voor de liefde die we nooit bedreven We leven parallel Over het lege blauw We zijn als aarde en zon En ik cirkel nog steeds om je heen Soledad - Como la luna Soledad - Esperando te aqui Soledad - Toda mi vida No me olvido de ti Ik laat je wegglijden Als goudstof door mijn handen Maar elke nacht hou je me vast In een schaduwdans