Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy studt Songtekst: kick me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy studt - kick me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kick me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy studt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy studt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kick me .

Origineel

A thousand times I Questioned myself why I admit it that you hurt me I lost the game Why was I not in control? I don't know, but that's the thing Somehow you broke through my defenses No protection from your sting (Let's play) Oh I wanna play that game (That game) Where you find pleasure in my pain (I know) 'Cause it's like wearing a sign That says "kick me, kick me" (Let's play) The game you play so well (That game) Come on and give me hell (Hey you) Is that the best you can do? Ohh (Kick me) Ohh (Kick me) It's not that I need you To do what you're used to It's just you've numbed all senses I need to feel Some girls can only take so much 'Til they break, can't take no more I'd rather lie, so why deny I've been hurt by you before (Let's play) Oh I wanna play that game (That game) Where you get pleasure in my pain (I know) 'Cause it's like wearing a sign That says, "Kick me, kick me" (Let's play) The game you play so well (That game) Come on and give me hell (Hey you) Is that the best you can do? Ohh (Kick me) Ohh (Kick me) Let's play (Bring it on, bring it on) Bring it on Bring it on Ohh, ohh, ohh, ohh, ohh Let's play that game You find pleasure in my pain So kick me Kick me (Let's play) Oh I wanna play that game (That game) Where you get pleasure in my pain (I know) It's like wearing a sign That says, "Kick me, kick me" (Let's play) The game you play so well (That game) Come on and give me hell (Hey you) Is that the best you can do? Ohh (Kick me) Ohh (Kick me) (Let's play) Oh I wanna play that game (That game) Where you find pleasure in my pain (I know) It's like wearing a sign That says, "Kick me, kick me" (Let's play) The game you play so well (That game) Come on and give me hell (Hey you) Is that the best you can do? I said kick me (Kick me)

 

Vertaling

Duizend keer heb ik mezelf afgevraagd waarom Ik geef toe dat je me gekwetst hebt Ik verloor het spel Waarom had ik het niet in de hand? Ik weet het niet, maar dat is het wel. Op een of andere manier brak je door mijn verdediging Geen bescherming tegen jouw steek (Laten we spelen) Oh ik wil dat spel spelen (Dat spel) Where you find pleasure in my pain (Ik weet het) Cause it's like wearing a sign That says "kick me, kick me" (Laten we spelen) The game you play so well (Dat spel) Come on and give me hell (Hey you) Is dat het beste wat je kan? Ohh (Schop me) Ohh (Schop me) Het is niet dat ik je nodig heb Om te doen wat je gewend bent Het is gewoon dat je alle zintuigen hebt verdoofd Ik moet voelen. Sommige meisjes kunnen maar zoveel hebben Tot ze breken, niet meer kunnen verdragen Ik lieg liever, dus waarom ontkennen Ik ben al eerder gekwetst door jou (Let's play) Oh ik wil dat spel spelen (Dat spel) Where you get pleasure in my pain (Ik weet het) Cause it's like wearing a sign Dat zegt, "Schop me, schop me" (Let's play) The game you play so well (Dat spel) Come on and give me hell (Hey you) Is dat het beste wat je kan? Ohh (Schop me) Ohh (Schop me) Let's play (Kom maar op, bring it on) Bring it on Bring it on Ohh, ohh, ohh, ohh, ohh Let's play that game You find pleasure in my pain Dus schop me Schop me (Let's play) Oh ik wil dat spel spelen (Dat spel) Where you get pleasure in my pain (I know) It's like wearing a sign Dat zegt, "Schop me, schop me" (Let's play) The game you play so well (Dat spel) Come on and give me hell (Hey you) Is dat het beste wat je kan? Ohh (Schop me) Ohh (Schop me) (Let's play) Oh I wanna play that game (Dat spel) Where you find pleasure in my pain (I know) It's like wearing a sign That says, "Kick me, kick me" (Let's play) The game you play so well (Dat spel) Come on and give me hell (Hey you) Is dat het beste wat je kan? I said kick me (Schop me)