Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: amy winehouse Songtekst: lullaby of birdland

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: amy winehouse - lullaby of birdland ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lullaby of birdland? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van amy winehouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van amy winehouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lullaby of birdland .

Origineel

Oh, lullaby by birdland that's what i Always hear, when you sigh Never in my wordland could there be words to reveal In a phrase how i feel Have you ever heard two turtle doves Bill and coo, when they love? That's the kind of magic music we made with our lips When we kiss And there's a weepy old willow He really knows how to cry That's how i'd cry in my pillow If you should tell me farewell and goodbye Lullaby by birdland whisper low Kiss me sweet, and we'll go Flying high in birdland, high in the sky up above All because we're in love Lullaby, lullaby Have you ever heard two turtle doves Bill and coo when they love? That's the kind of magic music we made with our lips When we kiss And there's a weepy old willow He really knows how to cry That's how i'd cry in my pillow If you should tell me farewell and goodbye Lullaby by birdland whisper low Kiss me sweet, and we'll go Flying high in birdland, high in the sky up above All because we're in love

 

Vertaling

Oh, slaapliedje van birdland dat is wat ik altijd hoor, als je zucht Nooit in mijn woordenland konden er woorden zijn om te onthullen in een zin hoe ik me voel Heb je ooit twee tortelduifjes gehoord horen kirren en kirren, als ze liefhebben? Dat is het soort magische muziek die we met onze lippen maken Wanneer we kussen En er is een huilerige oude wilg Hij weet echt hoe hij moet huilen Dat is hoe ik zou huilen in mijn kussen If you should tell me farewell and goodbye Lullaby by birdland whisper low Kus me lief, en we gaan Flying high in birdland, high in the sky up above Allemaal omdat we verliefd zijn Slaapliedje, slaapliedje Heb je ooit gehoord dat twee tortelduifjes horen koeren als ze verliefd zijn? Dat is de magische muziek die we met onze lippen maken Wanneer we kussen En er is een huilerige oude wilg Hij weet echt hoe hij moet huilen Dat is hoe ik zou huilen in mijn kussen If you should tell me farewell and goodbye Lullaby by birdland whisper low Kus me lief, en we gaan Flying high in birdland, high in the sky up above All because we're in love