Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana belasn Songtekst: luna victor manuel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana belasn - luna victor manuel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van luna victor manuel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana belasn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana belasn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals luna victor manuel .

Origineel

Cansada estoy de ladrarte luna, cansada estoy de mirarme en ti si voy, si vengo, siempre me juzgas decides siempre por ti y por m. Suelta las riendas por favor que apenas puedo ser quien soy. Luna llena invisibles son los hilos que manejas; luna llena siempre envuelta en un alo de luntica tristeza. No es que prefiera soar a oscuras acariciarla sin verla bien pero disculpa que tenga dudas si solamente sers guay. Suelta las riendas por favor que apenas puedo ser quien soy. Luna llena invisibles son los hilos que manejas; luna llena siempre envuelta en un alo de luntica tristeza.

 

Vertaling

Ik ben moe van het blaffen naar je maan, Ik ben het beu om naar je te kijken als ik kom, als ik ga, beoordeel je me altijd Jij beslist altijd voor jezelf en voor mij. Laat de teugels los, alsjeblieft. Ik kan nauwelijks zijn wie ik ben. Onzichtbare volle maan Ik kan niet eens de draden zien die je trekt; Volle maan altijd ingepakt in een hoogte van luntische droefheid. Het is niet dat ik liever in het donker droom om het te strelen zonder het goed te zien maar vergeef me dat ik twijfels heb als je maar cool bent. Laat de teugels los, alsjeblieft. Ik kan nauwelijks zijn wie ik ben. Onzichtbare volle maan zijn de touwtjes waaraan je trekt; volle maan altijd ingepakt in een hoogte van luntische droefheid.