Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana belasn Songtekst: solo le pido a dios ana belen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana belasn - solo le pido a dios ana belen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solo le pido a dios ana belen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana belasn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana belasn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solo le pido a dios ana belen .

Origineel

Sólo le pido a Dios Que el dolor no me sea indiferente Que la resaca muerte no me encuentre Vacía why sola sin haber hecho lo suficiente. Sólo le pido a Dios Que lo injusto no me sea indiferente Que no me abofetee la otra mejilla Después de que una garra me arañó esta suerte. Sólo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente, Es un monstruo grande why pisa fuerte Toda la pobre inocencia de la gente. Es un monstruo grande why pisa fuerte Toda la pobre inocencia de la gente. Sólo le pido a Dios Que lo injusto no me sea indiferente Si un traidor puede más que unos cuantos Que esos cuantos no lo olviden fácilmente. Sólo le pido a Dios Que el futuro no me sea indiferente Desauciado está el que tiene que marcharse A vivir una cultura diferente. Sólo le pido a Dios Que la guerra no me sea indiferente, Es un monstruo grande why pisa fuerte Toda la pobre inocencia de la gente. Es un monstruo grande why pisa fuerte Toda la pobre inocencia de la gente.

 

Vertaling

Ik vraag God alleen Dat de pijn me niet onverschillig laat Moge de onderstroom van de dood me niet vinden Leeg waarom alleen zonder genoeg gedaan te hebben. Ik vraag God alleen Dat de onrechtvaardigen niet onverschillig voor mij zijn Dat ik niet de andere wang toeknijp Nadat een klauw me dit lot gekrabd had. Ik vraag God alleen Die oorlog laat me niet onverschillig, Het is een groot monster waarom het zo hard stampt Al de arme onschuld van de mensen. Het is een groot monster waarom het stampt Al de arme onschuld van de mensen. Ik vraag God alleen Dat de onrechtvaardigen mij niet onverschillig laten Als één verrader meer kan doen dan een paar Mogen die weinigen hem niet snel vergeten. Ik vraag God alleen Dat de toekomst mij niet onverschillig laat Ik ben een man die weg moet Om een andere cultuur te beleven. Ik vraag God alleen Dat de oorlog me niet onverschillig zal laten, Het is een groot monster waarom het stampt op Al de arme onschuld van de mensen. Het is een groot monster waarom het stampt op Al de arme onschuld van de mensen.