Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana caram Songtekst: here, there and everywhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana caram - here, there and everywhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here, there and everywhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana caram! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana caram en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here, there and everywhere .

Origineel

To lead a better life I need my love to be here Here, making each day of the year Changing my life with a wave of her hand Nobody can deny that there's something there There, running my hands through her hair Both of us thinking how good it can be Someone is speaking, but she doesn't know he's there [Chorus: x2] I want her everywhere And if she's beside me I know I need never care But to love her is to need her everywhere Knowing that love is to share Each one believing that love never dies Watching her eyes and hoping I'm always there I will be there And everywhere Here, there and everywhere

 

Vertaling

Om een beter leven te leiden moet mijn liefde hier zijn Hier, elke dag van het jaar Mijn leven veranderen met een zwaai van haar hand Niemand kan ontkennen dat er iets is Daar, met mijn handen door haar haar We denken allebei hoe goed het kan zijn Iemand spreekt, maar ze weet niet dat hij er is [Refrein: x2] Ik wil haar overal En als ze naast me is, weet ik dat het me niet hoeft te schelen Maar van haar houden is haar overal nodig hebben Wetende dat liefde delen is Elk gelovend dat liefde nooit sterft Kijken naar haar ogen en hopen dat ik er altijd ben Ik zal er zijn En overal Hier, daar en overal