Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: aburrido me voy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - aburrido me voy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aburrido me voy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aburrido me voy .

Origineel

Aburrido me voy Me voy lejos de aquí Donde nadie pregunte Por que te perdí Aburrido me voy Para nunca volver Donde quiera se muere Quien sabe querer Si te acuerdas de mi No maldigas mi voz Que duro solamente Lo que dura una flor No preguntes por mi Que no se adonde voy Ay, que triste me largo Que aburrido me voy Si te acuerdas de mi No maldigas.

 

Vertaling

Verveeld ga ik weg. Ik ga ver weg van hier Waar niemand zal vragen Waarom heb ik je verloren? Verveeld ga ik weg. Om nooit meer terug te keren Waar je ook wilt sterven Wie weet hoe lief te hebben Als je je mij herinnert Vervloek mijn stem niet Dat duurt maar Wat duurt een bloem Vraag niet naar mij. Ik weet niet waar ik heen ga. Oh, wat jammer dat ik wegga Hoe verveeld ik wegga Als je je mij herinnert Niet vloeken.