Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: amrkndote

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - amrkndote ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amrkndote? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amrkndote .

Origineel

Amándote No sé qué hacer con el amor Que se quedó conmigo De tanto amar no supe amor Why ahora estoy llorando por ti Estoy arrepentida, no supe lo que hacía Pensé que era más fácil olvidarte Ahora que estoy sola Me estoy poniendo (volviendo) loca Con tanto amor que no supe entregarte Ahora estoy sin ti Why el sol se pone triste Por Dios perdóname Que igual que estoy Como siempre, amándote No sé porqué te dije adiós, Cariño mío, sin comprenderte Fue un resbalón del corazón Que me obligó a quedarme sin ti Estoy arrepentida de aquella despedida Pensé que el próximo día podía olvidarte Estoy aquí muy sola Estoy arrepentida No sé qué hacer Why el sol se pone triste Estoy aquí muy sola Amándote.

 

Vertaling

Ik hou van je. Ik weet niet wat ik met de liefde moet doen Dat is me bijgebleven Zoveel liefde dat ik geen liefde kende Waarom huil ik nu om jou Het spijt me dat ik niet wist wat ik deed. Ik dacht dat het makkelijker was om je te vergeten Nu dat ik alleen ben Ik word gek. Met zoveel liefde dat ik niet wist hoe ik je moest geven Nu ben ik zonder jou Waarom de zon triest wordt In godsnaam, vergeef me. Dat net zoals ik ben Zoals ik altijd heb gedaan, van je houden Ik weet niet waarom ik afscheid nam, Mijn lieveling, zonder je te begrijpen Het was een misstap van het hart Dat dwong me om zonder jou te blijven Het spijt me voor dat afscheid Ik dacht dat ik je de volgende dag kon vergeten Ik ben hier helemaal alleen Het spijt me. Ik weet niet wat ik moet doen. Waarom de zon treurig ondergaat Ik ben hier helemaal alleen Ik hou van je.