Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: dejame vivir

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - dejame vivir ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dejame vivir? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dejame vivir .

Origineel

Déjame vivir siempre a tu lado, Déjame vivir entre tus brazos, Déjame sentirte mio, Déjame sentirme tuya Déjame encender el fuego, Que alumbrará mi camino Déjame sentir tus ansias Déjame vivir tu vida Yo vivo, yo vivo cuando estoy contigo Yo amo, yo amo cuando tu me amas Que bellas son las horas Que paso yo a tu lado Se olvidan los problemas Las cosas son mas bellas Déjame vivir, Déjame vivir, para siempre a tu lado Déjame vivir siempre a tu lado, Déjame vivir entre tus brazos, Déjame sentirte mio, Déjame sentirme tuya Déjame encender el fuego, Que alumbrará mi camino Déjame sentir tus ansias Déjame vivir tu vida Yo vivo, yo vivo cuando estoy contigo Yo amo, yo amo cuando tu me amas Que bellas son las horas Que paso yo a tu lado Se olvidan los problemas Las cosas son mas bellas

 

Vertaling

Laat me altijd aan je zijde leven, Laat me in je armen leven, Laat me voelen dat je van mij bent, Laat me voelen als de jouwe Laat me het vuur aansteken Dat zal mijn weg verlichten Laat me je verlangen voelen Laat me je leven leiden Ik leef, ik leef als ik bij jou ben Ik hou ervan, ik hou ervan als je van me houdt Hoe mooi zijn de uren Ik breng door aan jouw zijde Ik ben een man die veel problemen heeft om mee om te gaan Dingen zijn mooier Laat me leven, Laat me leven, voor altijd aan je zijde Laat me voor altijd aan je zijde leven, Laat me in je armen leven, Laat me voelen dat je van mij bent, Laat me voelen dat ik van jou ben Laat me het vuur aansteken Dat zal mijn weg verlichten Laat me je verlangen voelen Laat me je leven leiden Ik leef, ik leef als ik bij jou ben Ik hou ervan, ik hou ervan als je van me houdt Hoe mooi zijn de uren Ik breng door aan jouw zijde Ik ben een man die veel problemen heeft om mee om te gaan Dingen zijn mooier