Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: me haces falta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - me haces falta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me haces falta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me haces falta .

Origineel

Te me vas Sin decir adiós No me das Ni una explicación Yo no sé Si te vuelva a ver Pero yo Yo te esperaré Me envuelve el silencio Tu ausencia me mata, no puedo más Las noches son largas Te busco en mi cama y tú no estás Quiero encontrar un camino Que haga volver Quiero entregarte caricias Que no te entregué Ay! amor, ay! amor Dónde estás amor Ah! amor yo no sé Qué será de mi Me haces falta Te perdí Y no sé por qué Si jamás Yo te traicioné Ven aquí Dime la verdad Yo sabré, Yo sabré entender Me duele el rechazo Me hiere el recuerdo y la decepción No tengo tus besos Me siento perdida, sin ilusión Quiero encontrar un camino Que haga volver Quiero entregarte caricias Que no te entregué Ay! amor, ay! amor Dónde estás amor Ah! amor yo no sé Qué será de mi Me haces falta Quiero encontrar un camino Que haga volver

 

Vertaling

Je gaat me verlaten. Zonder afscheid te nemen Je geeft me geen Niet eens een verklaring Ik weet het niet. Of ik je ooit nog zal zien Maar ik zal Ik zal op je wachten. Ik ben gewikkeld in stilte Je afwezigheid doodt me, ik kan er niet meer tegen De nachten zijn lang Ik zoek je in mijn bed en je bent er niet Ik wil een manier vinden Ik wil een weg terug vinden Ik wil je strelen Dat ik je niet heb gegeven Oh liefde, oh liefde, oh liefde Waar ben je liefje Ah! Liefde, ik weet het niet Wat zal er van mij worden Ik mis je. Ik ben je kwijt. En ik weet niet waarom Als ooit Ik heb je verraden. Kom hier. Vertel me de waarheid. Ik zal het weten, Ik zal weten hoe te begrijpen Ik ben gekwetst door afwijzing Ik ben gekwetst door de herinnering en de teleurstelling Ik heb je kussen niet Ik voel me verloren, zonder illusie Ik wil een manier vinden Dat doet me terugkomen Ik wil je strelen Dat ik je niet heb gegeven Oh liefde, oh liefde, oh liefde Waar ben je liefje Ah! Liefde, ik weet het niet Wat zal er van mij worden Ik mis je. Ik wil een manier vinden Dat zal me terugbrengen