Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ana gabriel Songtekst: que bien me siento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ana gabriel - que bien me siento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van que bien me siento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ana gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ana gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals que bien me siento .

Origineel

Desde que estas conmigo No tengo motivos de mas soledad Todo el temor se fue Ya tengo a quien amar Te tengo y me tienes Que importa ya lo demas Desde que estas conmigo Los dias son tibios y no lloro mas Hoy vuelvo a despertar Con la felicidad Ahora soy otra No quiero volver atras Que bien me siento amor Estar en tus brazos hoy Quedarme dormida sin miedo a la vida Ser solo de ti Que bien me siento amor Deseaba vivir asi Saber que soy tuya que no tienes dudas Que gustas de mi Que bien me siento amor Desde que estas conmigo La vida ya tiene distinto color Ya tengo en quien pensar No lo puedo negar Y estando a tu lado comprendo Lo que es vivir Que bien me siento amor Estar en tus brazos hoy Quedarme dormida sin miedo a la vida Ser solo de ti Que bien me siento amor Deseaba vivir asi Saber que soy tuya que no tienes dudas Que gustas de mi Que bien me siento amor

 

Vertaling

Sinds je bij me bent Ik heb geen reden meer om eenzaam te zijn Al de angst is weg Ik heb iemand om van te houden Ik heb jou en jij hebt mij Wat maakt het nog uit Sinds je bij me bent De dagen zijn warm en ik huil niet meer Vandaag word ik weer wakker Met geluk Nu ben ik een andere Ik wil niet terug. Hoe goed ik me liefde voel Om vandaag in je armen te zijn Om in slaap te vallen zonder angst voor het leven Om alleen van jou te zijn Hoe goed ik me liefde voel Ik wilde zo leven Om te weten dat ik van jou ben, dat je geen twijfels hebt Dat je me leuk vindt Ik voel me zo goed, liefste. Sinds je bij me bent Het leven heeft een andere kleur Ik heb iemand om over na te denken Ik kan het niet ontkennen En aan jouw zijde te staan begrijp ik Hoe het is om te leven Hoe goed ik me liefde voel Om vandaag in je armen te zijn Om in slaap te vallen zonder angst voor het leven Om alleen van jou te zijn Hoe goed ik me liefde voel Ik wilde zo leven Om te weten dat ik van jou ben, dat je geen twijfels hebt Dat je me leuk vindt Ik voel me zo goed, liefste.